STARTSIDA      INSTAGRAM      FACEBOOK      KONTAKT & PR     

Frågestund

Jag hade tänkt ha en liten frågestund här på bloggen eftersom jag ofta får frågor om mina naglar, mina nagellack och mitt "nagelrum". Så har du någon fråga - ställ den, jag svarar på allt!
Sommar-neoner från China Glaze

På sommaren är neonlack ett självklart val för mej. De piggar upp vilken outfit som helst och passar utbra till en helsvart klädsel. Dessa två är mina senaste inköp - det gröna "Grass is lime greener" samt det gula "Yellow polka dot bikini". 
Sommarnaglar med blommor och nitar

Idag har jag agerat "nagel-modell" eller vad man nu kan kalla det, till skoltidningen. En timme innan Frida skulle komma började jag med dessa naglar och som tur var så hann jag precis klart med designen då hon kom in genom dörren.
 
Mina runda guld- och silvernitar fick jag hem förra veckan och de var mycket snyggare på naglarna än vad jag hade trott. Jag köpte även fyrkantiga nitar i både silver och guld som kommer passa perfekt till en nail art som jag har tänkt göra senare. Det rosa OPI lacket lånade jag av Emma och det heter "Aphrodite's Pink Nightie". Det är verkligen hur gulligt som helst och har en "gammelrosa ton" med skimmer. De andra lacket jag använde var OPI "Alpine snow" samt akrylfärg till löven och prickarna.
Vår katt Mimmi undrade vad jag höll på med då jag satt på huk och tog kort på mina naglar, så hon fastnade på bild hon också, haha.