STARTSIDA      INSTAGRAM      FACEBOOK      KONTAKT & PR     

OPI bloggevent.

Det har snart gått ett halvår sedan jag var på ett bloggevent som hölls av GoodPr som representerar bland annat OPI, Nashi, Vision haircare och Make-up studio.

Jag åkte till Kallax med farmor och farfar för att senare ta flyget till Stockholm. Vi checkade in på Clarion Hotel Sign, som för övrigt var hur stort som helst! Vi fick ett rum på sjätte våningen och hade utsikt över en jättevacker park. Det hade verkligen inte kunnat bli bättre! Vi gick runt ett tag i hotellet för att se var vi skulle äta frukost och såklart i vilket konferensrum som själva eventet skulle äga rum. Då vi hade gjort det satte jag igång med att locka håret, byta om och sminka mej inför kvällens event.

På andra våningen välkomnade Ulrica och Jovana oss. Det serverades massa godis, frukt och även vin till de som ville ha. Efter lite mingel och prat med de andra gästerna satte vi oss ner och lyssnade på Ulrica som presenterade OPI's kommande kollektioner. Hon berättade bland annat att vi kommer få in halloweenkollektionen i butikerna år 2014. Detta var en väldigt rolig nyhet eftersom vi i Sverige inte brukar få in dessa kollektioner då halloween inte alls är en lika stor högtid här som i USA. Lacken går därför inte åt lika mycket. Hon visade även upp 2014's rosabandet-lack där en del av intäkterna doneras till en amerikansk bröstcanserorganisation. Slutligen fick vi se de två nya designerlacken som absolut inte ville fastna på bild.

Efter det var det Jovanas tur att presentera olika produkter. Hon visade upp tan-spray från SOLA, shampoo och balsam från både Vishion haircare och Nashi. 

Då eventet började lida mot sitt slut fick vi goodiebags som vi fick fylla med de nagellack vi ville ha. Jag fick även hemskickat fullstora förpackningar av Nashi argan - shampoo, balsam och hårolja som är helt gudomliga och luktar såå gott.

Det var en så otroligt rolig kväll, som jag kommer minnas för resten av mitt liv! Det bästa måste nog vara att jag fick träffa så många tjejer som har samma intresse och passion för nagellack som jag själv har. Jag har fortfarande kontakt med några av tjejerna idag vilket är hur roligt som helst. Tack alla för en underbar kväll! 

 
 
 
 
  
Utsikten från vårt hotellrum.
 
 
 
 
 
  
 
    
Nordic kollektionen.
 
  
 
  
Peanuts kollektionen.
 
 
  
Rosabandet-lacken.
 
   
 
 
Jovana (till vänster) presenterade hårprodukter och Ulrica (till höger) visade upp OPI's kollektioner.
 
 
 
  
 
 
Goodiebags
Vilket märke är dyrast?

Har du någonsin undrat och funderat över vilket nagellackmärke som är det dyraste? Du har garanterat kollat på prislappen och tänkt att det är bättre att köpa flera billiga lack istället för ett dyrt. Men hur är det egentligen?
 
Till att börja med vill jag säga att jag har utgått från endast svenska priser på några av de vanligaste märkena som vi har i Sverige. Det jag ville ta reda på var vilket märke som var billigast respektive det dyrast per milliliter. 
Några av resultaten tyckte jag var lite förvånande.. Depend förstod jag skulle hamna bland de billigaste lacken i denna lista, men att IsaDoras lack skulle vara dyrare än OPI räknat i milliliterpris.. tjaa, det var iallafall förvånande för mej. Detta bevisar verkligen att det inte alltid är de billigaste lacken som är billigast (om man ens kan formulera det så). Så om OPI och IsaDora har två nästintill identiska lack och att du vet att det kommer användas ofta, till exempel vit och svart, så blir det billigare i längden att köpa OPI lacket.
Hoppas du tyckte att det här var lika intressant som jag tyckte att det var.
Penguin nails

 
Här uppe där jag bor har vi haft över -20 grader i veckan. Det är så kallt och tråkigt, det enda man egentligen gör är att bara sitta inne och ta det lugnt. Men det kan ju vara ganska skönt det med.
Jag matchade i allafall vädret med några pingviner och snöflingor som jag hade sett på ett tyg på pinterest. I snöflingorna satte jag fast en rhinestone och längst ut fick de en liten prick med lacket "It's frosty outside" som är ett silverglittrigt sandlack. Själva designen var inte svår att göra och tog max 20-30 minuter. Alla färger jag använde till detta kommer från OPI och heter "Lady in black", "Orange you stylish" samt världens bästa vita nagellack - "Alpine snow".