STARTSIDA      INSTAGRAM      FACEBOOK      KONTAKT & PR     

Sensinity - orange

Sommarpermiär med orange nagellack. Det händer inte så ofta att jag använder orangea nyanser då jag tycker att det är en ful färg. Men jag måste nog erkänna att jag verkligen trivdes med denna lysande neon. Nagellacket kommer från Sensinity som är ett budgetmärke och säljs på bland annat Coop och ICA Maxi. Jag köper nästan alla mina neonlack från detta märke eftersom att det är billiga (endast 15 kr) och fungerar utmärkt.
För att färgen ska poppa extra mycket så grundar jag med ett vitt nagellack och målar sedan två lager med det orangea. Torkar snabbt och får en matt finish som verkligen visar att det är en neonfärg.
4th of July

Fjärde juli innebär USAs nationaldag. Jag var ju tvungen att göra ett par naglar då jag har missat denna dag två år i rad.. För några dagar sedan hittade jag ett par bilder på mina USA naglar som jag gjorde 2013. Kommer ihåg hur stolt jag var över dom och nu förstår jag inte hur jag ens kan ha velat visa upp dom på bloggen.. Jaja, det är ju kul att se att jag har utvecklats haha! Längst ner i inlägget finner du bilden på mina gamla målar- och fototalanger.
 
 
 
Step by step: USA naglar.

Det blev två inlägg idag, trevligt! Imorgon är det den fjärde juli, för er som inte vet så är det USAs nationaldag. Jag hade tänkt visa hur jag gör mina USA naglar ifall det är någon annan som vill hänga på men inte vet hur man gör. Alla naglar är vitmålade sedan innan och varje finger är ett "steg".
 
Det du behöver är: Nagellack i färgerna vit, röd och blå samt en tunn pensel.
Lillfinger: Ta din tunna pensel och det blå nagellacket. Måla sedan ett streck från mitten av nagelbandet tills dess att du är nöjd med längden. Måla ett till streck så att det formas en "box" och fyll sedan i den.
Ringfinger: Nu börjar det pillriga.. Rengör penseln och ta fram ditt röda lack. "Fortsätt" den blå linjen med röd färg. Gör du första röda linjen här så är det enklare att göra dem raka.
Långfinger: Fortsätt att göra röda linjer tills dess att du fyllt nageln. Skulle någon linje bli för tjock eller krokig så kan du alltid korrigera det med vitt nagellack. Kom ihåg att det röda lacket måste torka lite innan annars kladdas det bara ut och blir ännu värre.
Pekfinger: Rengör penseln än en gång och gör små stjärnor. Om man tycker att det är för pillrigt så kan man lika gärna göra prickar med en tandpetare.