STARTSIDA      INSTAGRAM      FACEBOOK      KONTAKT & PR     

Priti NYC - Denmark collection

Dessa snyggingar trillade ner i brevlådan för ett tag sedan. Det är Priti NYC's Denmark kollektion, visst är den fin? Har ganska fullt upp just nu , swatchbilder kommer efter påsklovet.
 
*Pressprodukter
Gelenaglar och Essie - Garden variety

För tre veckor sedan övergav jag akrylen och köpte ett gelekit där allt följde med; primer, bonder gel, tippar, uv-lampa och så vidare. Det finns otroligt många fördelar med gelenaglar tycker jag, speciellt att den är nästintill luktfri till skillnad från akrylvätska som luktar fruktansvärt starkt. Att sitta i akryldoften under ett helt set naglar, trots luftkonditionering/utsug, kan göra vem som helst snurrig i huvudet.
I skrivande stund har jag haft mina gelenaglar i tre veckor. Och jag måste även tillägga att jag inte har haft något problem med lifting (att gelen släpper från nagelplattan) eller något annat.
 
Det turkosa lacket jag har på naglarna kommer från Essies vårkollektion och heter Garden variety.

På ringfingret har jag använt min fina stämpelplatta med numret 128 som jag fick av Moyou.com, äntligen kan jag göra chevron naglar utan att bli missnöljd med ojämna linjer.
 
 
 
Nagelvård från Dr. Rescue

"All in one" är ett allt-i-ett lack fom förenklar nagelvården. Detta lack fungerar som både baslack och topplack och innehåller dessutom vårdande ingredienser som stärker naglarna.
"CC Nails - Base coat" är ett baslack som omedelbart döljer och bleker missfärgningar. Den innehålleroptiska vitmedel som neutraliserar gulhet på nageln.
"Gel effect - Top coat" är ett topplack som ger din lackning en glossig yta med en gelefinish som förlänger hållbarheten. 
 
"SOS Nail balm" innehåller bland annat Jojobaolja och sheasmör som vårdar och återfuktar nagelbanden. Det praktiska stiftet gör att du kan återfukta dina nagelband när du vill utan kladd.
 
*Pressprodukter