STARTSIDA      INSTAGRAM      FACEBOOK      KONTAKT & PR     

OPIs kommande kollektioner

OPI har många kollektioner på ingång, för tillfället har jag tre stycken som jag kommer kunna visa er på bloggen.

Den första kollektionen som kommer släppas är den årliga Brights-kollektionen som består av sex nya, poppiga färger och tre stycken neoner från förra årets Brights Neon kollektion. Dessa lack kommer i butik i slutet av maj och kostar 155 kr/styck. För den som vill ha flera lack utan att behöva betala en förmögenhet så har jag en trevlig nyhet! Det kommer även säljas ett minikit med sex utav nyanserna och det kommer kosta 355 kr.
 
OPI fortsätter sitt samarbete med Coca Cola och släpper därför två nya nyanser för att fira den klassiska "gröna" glasflaskan som fyller 100 år. OPI kommer även släppa på nytt sex utav de lack som kom ut i den förra kollektionen. Så, alla ni som missade Coca Cola Red förra lanseringen - missa inte att köpa det nu, haha! Lacken kommer i butik i mitten av juni och kommer som vanligt att kosta 155 kr/st.
 
Sist men inte minst så kommer ett helt nytt nagellacks-system att släppas. OPI är först i världen med att lansera blandningsbara nagellack och dessa går under det gemensamma namnet Color Paints. Med vita korkar och en silver canvas som bas så kommer alla nagellacksnördar tas med storm! Det man kan göra med dessa lack är att blanda ihop färgerna och göra effektfulla mönster med bara några få penseldrag. Dessa kommer i butik i mitten av Juli och kostar 155 kr, ett minikit med silver canvas samt fem utvalda nyanser kommer även säljas för 355 kr.
 
Och som ni säkert redan vet så har jag två nyfikna hundar som gärna hjälper till då jag fotar...
*Pressprodukter
Kommentarer:

1 Helena:

skriven

Haha underbart att få hjälp av sina fyrbenta kollegor! :D

Kommentera här: