STARTSIDA      INSTAGRAM      FACEBOOK      KONTAKT & PR     

Depend våren 2015

Depend bjuder på många finingar under våren 2015. Till att börja med så kommer hybridlacken 7Day ut med en ny kollektion i härliga pasteller.
Depends dip-in remover är en gåva från gudarna. Sabbar du en nagel så behöver du inte längre förstöra de andra då du försöker ta bort nagellacket. Du doppar fingret i burken några gånger och lacket tas bort med hjälp av friktionen mellan skumgummit och removern. Superbra och rekomenderas starkt. 7day starterkit innehåller basprodukterna som du alltid behöver - Steg 1. Cleanser som du rengör nageln med, Steg 2.Protecting Base som är ett baslack, Steg 3. är själva färgen, OBS dessa säljs separat och ingår alltså inte i starterkitet, Steg 4. Hybrid Top som är ett topplack med högglans som ger en gel finish. Dessutom ingår en manikyrpinne och en nagelfil. 
7day är ett lacksystem som ger lång hållbarhet och en "gel-feeling" Denna hybridformula är enkel att applicera och kan tas bort med vanlig nagellacksremover.
 
Detta är 7 av 9  lack från vårkollektionen 2015. Söta rosa, svala blå och härliga mintfärger. Från vänster till höger: Always daydream, Just divine,  Cotton dreams, Mrs Mint, Valentine flirt, Pink mania, In harmony. Finns i butik från och med vecka 11 och kostar 39kr/st. 
 
Prickarna på flaskorna visar hur täckande lacket är (räknat på två normala lager). En helt ifylld prick betyder fullt täckande, en halvt ifylld prick betyder halvtäckande och en ej ifylld prick betyder att det är ett skirt lack. Supersmart, nu slipper man fundera hur täckande de är då man står i affären!
 
*Pressprodukter
Nyheter från Lumene

Igår fick jag hem lite produkter från märket Lumene, jag har hunnit prova cream-gelen som innhåller bland annat hjortron och den luktar helt underbart. Bläddra ner för mer info om varje produkt.
LUMENE - BRIGHT NOW VITAMIN C SHINE CONTROL CREAM-GEL, långt namn.. man vrickar nästan tungan då man försöker läsa det snabbt, haha. Denna Creme-gelen innehåller antioxidanter från skogens guld - hjortron samt C-vitamin. Denna creme ska bidra till att kontrollera glansighet, förminska porer och ge huden lyster. Huden ser naturligt matt ut och känns mjuk och fräsch hela dagen. Volym: 50 ml. Pris: 185 kr.
 
LUMENE - MATT CONTROL OIL-FREE FOUNDATION är en ojlfri foundation som är gjord för fet och kombinerad hy. Den ger full täckning med en matt finish. Cremen jämnar ut hudtonen och täcker samtidigt porer väl utan att kännas tung. Den här produkten finns i fem nyanser, från 0-4 och de passar de flesta hudtonerna. Volym: 30 ml. Pris: 149 kr.
 
 
LUMENE NUDE PERFECTION FLUID FOUNDATION är en lätt, transparent foundation som täcker väl och breder ut sig luftigt och smidigt på huden. Den ger en felfri och naturligt matt finish som håller hela dagen. Fröextrakt från arktiska hjortron ger lyster och tillför huden näring och skyddar huden effektivt mot stadsluften. Volym: 30 ml. Pris: 179 kr.
 
 
*pressprodukter.
Vas - Laura från Hemtex.

Inte direkt ett skönhetsrelaterat inlägg, men jag är bara tvungen att visa min otroligt snygga vas som jag köpte igår på Hemtex. Jag kunde verkligen inte låta bli att köpa den efter att jag sett den på diverse inredningsbloggar. Men att få tag i den var inte det lättaste.. den var slut i alla butiker i Piteå, var slut i lager på hemsidan, åkte in till grannstaden Luleå för att få reda på att den var slut i butik där också. Jag hittade tillslut en på Storheden. Vasen kostar egentligen 199kr, men jag passade även på att bli klubbmedlem och fick 20% rabatt. Att samla lite vuxenpoäng är alltid bra!